Leveringstid & Transportør

Vi bestræber os på, at ekspedere din ordre samme dag, som ordren foretages, dog kan leveringstiden være på 2-3 hverdage, medmindre andet er angivet for specifikke produkter. Alle ordre sendes via Post Danmark eller tilsvarende transportør (dækker også LEDfix.dk's egen leveringsservice). Levering sker efter gældende forretningsbetingelser for Post Danmark. Alle ordre pakkes forsvarligt ind efter gældende regler. Ansvaret for forsendelsen overgår til Post Danmark og det er Post Danmarks ansvar, at levere forsendelsen, samt at den er ubeskadiget. Oplever du ved leveringen, at forsendelsen er beskadiget, så modtag pakken med forbehold for senere kontrol og optælling af forsendelsens indhold.

Fragt

Fragtprisen er fastsat til 10.- uanset ordrenbeløbet - dette for skabe gennemskuelige priser til gavn for vores kunder. Ordren sendes dermed som A-post (maxi-brev) via Post Danmark eller leveres via LEDfix.dk's egen leveringsservice (ikke en valgmulighed). Det er muligt at tilkøbe fragt med forsikring, men hertil skal du som kunde selv betale fragtomkostningerne - prisen med forsikring vil fremgår ved kassen.

LEDfix.dk Express

LEDfix.dk har også egen leveringsservice, som vi kalder LEDfix.dk Express. Vi kan vælge at levere ordren via LEDfix.dk Express, som enten leveres af egne medarbejder eller en underleverandør. Hertil gælder de samme betingelser, som ved forsendelse som A-post (maxi-brev).


Kurv  

Ingen varer

Fragt 0,00 kr
Samlet 0,00 kr

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort